Beszámoló az 1. szemléletformáló rendezvényről, Szorgalmatoson!

Örömmel értesítünk minden kedves honlapra látogatót, hogy  2012. áprilisban Szorgalmatos Községben megrendezésre került szemléletformáló, környezettudatosságra ösztönző rendezvényünkre a vártnál is nagyobb volt az érdeklődés a gyerekek részéről.

A diákok figyelmesen nézték végig a vetített filmet, melynek kiválasztása során törekedtünk olyan ismeretterjesztő tartalommal bíró anyag kiválasztására, mely kellően megdöbbentő és figyelemfelkeltő a 11-14 éves korosztály számára is. A visszajelzések alapján jó választás volt, mivel a gyerekek a vetítés utáni csoport foglalkozásokon hatalmas aktivitással vettek részt.

Az előadások alatt is tapasztaltuk, a nagy érdeklődést, rengeteg kérdést kaptunk tőlük arról, hogy mire kell odafigyelniük, és hogy mivel tudják elősegíteni a környezet védelmét. Minden bizonnyal sikerült megindítani bennük egyfajta szemléletváltozást, hogy környezettudatos felnőttekké válnak majd.

Az ötletpályázatok kapcsán rengeteg jó ötlettel szolgáltak a gyerekek. A foglalkozások után kihirdettük a pályázat díjazottjait. Mindenki nagyon örült a nyereményének.

 

Egy hozzászólás a “Beszámoló az 1. szemléletformáló rendezvényről, Szorgalmatoson!” cikkhez

  1. admin szerint:

    Szép kezdeményezés

Ossza meg véleményét másokkal!

*

Zöld Szorgalmatos 2012 Minden jog fenntartva